Selecteer een pagina
WEB SHOP   I  MARKETING CAMPAIGNS   I   PRINT & POS DEVELOPMENT   I   EVENTS

EEN FEILLOZE DOE-HET-ZELFKLUS BEGINT MET DUURZAME PRODUCTEN EN ADVIES VAN EEN VAKMAN UIT DE BUURT. DE UNIEKE EN PERSOONLIJKE SERVICE MAAKT VAN HANDY HOME DE BESTE PARTNER VOOR ELKE DOE-HET-ZELFKLUS, VERBOUWING OF RENOVATIE. AUBERGINE ADVISEERT HANDY HOME BIJ HET ONTWIKKELEN VAN EEN GLOBALE ONLINE ALS OFFLINE BELEVING, EN DIT DOORHEEN ALLE TOUCHPOINTS VAN HET MERK.

De Meno Groep viert in maart 2017 zijn 70-jarig bestaan. Om deze verjaardag in de verf te zetten en alle leden uit de groep extra te danken, werd een incentive trip naar Londen georganiseerd voor maar liefst 140 mensen. Aubergine verzorgde het hele traject: het concept, van uitnodigingen tot de organisatie vooraf en ter plekke, het in goeie banen leiden van een complexe logistiek en alle communicatie rond het evenement.

Voor Handy Home ontwikkelt Aubergine tal van consumentenacties, die via de verschillende touchpoints van het merk hun weg vinden naar het publiek. Via verschillende digitale kanalen worden de acties gecommuniceerd waarbij de consument kan intekenen op het aanbod (website, leadpages, mailacties, …). Het versterkend effect van de campagne wordt dan weer verkregen door de verspreiding van foldering, affichage, advertenties en POS-materiaal.

Sociale media maken integraal deel uit van onze communicatie aanbeveling naar een merk. We laten dit naadloos aansluiten bij de overige online als offline inspanningen van een merk. Zo ook voor MenoPro, de professionele dealerships van de Meno Groep.

Een unieke merkbeleving vraagt om een omnichannel benadering van een merk. Aubergine ontwikkelt unieke concepten om dit in de praktijk om te zetten. Benieuwd hoe we dit voor uw merk kunnen doen? Contacteer ons hier voor een gesprek.

BENIEUWD WAT OMNICHANNEL VOOR UW MERK KAN BETEKENEN?

PRAAT MET ONS OF CHECK ONZE DIENSTEN

AUBERGINE DIGITAL BELGIË
Mevr Courtmansstraat 41
2600 Berchem
+32 3 239 53 88

AUBERGINE DIGITAL FRANCE
20, rue Cambon
75001 Paris
+32 495 571 110

Aubergine Digital is a member of the Inside Communication Group

©2017 – Aubergine

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!