Selecteer een pagina

ONZE DIENSTEN

PLATFORMS

Platformen zijn er in alle vormen, formaten en complexiteit op het web, op sociale en mobiele media. Van hubs voor marketingacties tot bestemmingen die de omzet verhogen, nieuwe klanten lokken en de klantentrouw vergroten. Wij zijn experts in het formuleren en toepassen van strategie, architectuur, design en ontwikkeling voor platformen die de bedrijfsdoelstellingen echt waarmaken. Voorbeelden? Websites, mobile, e-shops, landing pages, apps, social.

SPACES

Door de confrontatie tussen de digitale en analoge wereld ontdekken mensen opwindende nieuwe manieren om met bedrijven en merken contact te hebben in materiële ruimten. Wij bundelen inzicht in gedrag, design en technologie, om te komen tot digitaal geactiveerde ervaringen. Voorbeelden? Shops & stores, pop-ups, event locaties, showrooms.

CONTENT

Door de evolutie van digitale communicatie is de manier waarop merken met mensen in contact kunnen komen en via boeiende contentervaringen duurzame banden kunnen smeden, fundamenteel veranderd. Van meeslepende interactieve video- en muziekstreaming tot nuttige artikels en social media: wij benutten zo veel mogelijk kanalen om krachtige content te genereren die het publiek wil consumeren, delen en mee tot stand brengen. Voorbeelden? Video, muziek, entertainment, social, editorial

ANALYTICS

We ontwikkelingen metrics voor content performance, engagement, merkbekendheid en lead generation/sales. Deze output geeft de noodzakelijke feedback om de kwaliteit van uw inspanningen naar een hoger niveau te tillen. Voorbeelden? Performance, engagement, awareness, quality, sales.

AUBERGINE DIGITAL BELGIË
Mevr Courtmansstraat 41
2600 Berchem
+32 3 239 53 88

AUBERGINE DIGITAL FRANCE
20, rue Cambon
75001 Paris
+32 495 571 110

Aubergine Digital is a member of the Inside Communication Group

©2017 – Aubergine

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!