Selecteer een pagina

AUBERGINE’S WORLD!

WELKOM IN DE WERELD VAN AUBERGINE DIGITAL. Op deze pagina delen we wat ons elke dag bezighoudt, ontdek verschillende projecten, evenementen en een blik achter de schermen. We laten ook medewerkers, klanten en vrienden van ons bureau hun bevindingen delen.

AUBERGINE OP INSTAGRAM

Ook benieuwd naar wat ons bezighoudt? Kunst, projecten voor klanten, beelden die deel uitmaken van Aubergine’s World? Klik op het logo of hier.

NIEUWE BRANDING VOOR INSIDE B&P

MEI 2017. Inside B&P, het moederbedrijf van Aubergine heeft haar nieuwe branding gelanceerd. Na meer dan 10 jaar was de look & feel van het bedrijf toe aan vernieuwing. Afgelopen zomer werd het hele kantoor reeds verbouwd en werden nieuwe mensen aangetrokken. In het verlengde daarvan werd besloten om de hele look te vernieuwen. Een nieuw logo dat benadrukt dat Inside een overkoepelende communicatiegroep is, met verschillende competenties onder één dak.

CREDITS: Creative Director: Luc Roex / Art Director: Bart Verheyden

MENO GROUP VIERT ZIJN 70 JARIG BESTAAN

In maart 2017 vierde de Meno Group zijn 70 jarig bestaan. Om dit feestjaar in de verf te zetten werden er tal van consumentenacties opgezet waarbij unieke prijzen kunnen gewonnen worden. Maar om de leden zelf in het middelpunt van de actie te zetten, werd een groots evenement opgezet.

Gedurende 2 dagen werden zo’n 140 leden getrakteerd op een bezoek aan het bruisende Londen. Eén groot feest met tal van leuke activiteiten op het programma.

AUBERGINE DIGITAL BELGIË
Mevr Courtmansstraat 41
2600 Berchem
+32 3 239 53 88

AUBERGINE DIGITAL FRANCE
20, rue Cambon
75001 Paris
+32 495 571 110

Aubergine Digital is a member of the Inside Communication Group

©2017 – Aubergine

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!